Video

Bewegend beeld brengt alles dichterbij

Beeld voor al uw uitingen

Beeld werkt. Natuurlijk! Maar bewegend beeld – zoals video – heeft nog meer impact. Video combineert beeld en geluid om een boodschap over te brengen: informatie én emotie. Of het nu om hard nieuws gaat op het scherpst van de snede, een documentaire of een instructievideo: bewegend beeld is persoonlijker en brengt alles dichterbij.

Nieuwsreportage

‘Zijn er al beelden?’ Dat is altijd de eerste vraag als er iets gebeurt dat nieuwswaarde heeft. Of het nu regionaal, landelijk of internationaal is: een nieuwsreportage werkt pas écht met pakkende beelden. Met video laten onze cameraploegen dagelijks de actualiteit zien. Ze brengen de feiten in beeld op het moment dat ze plaatsvinden, of gaan op zoek naar achtergronden. Om de hoek, maar ook aan de andere kant van de wereld.

Bedrijfsvideo

Het verhaal of de boodschap van een organisatie presenteren, kan op allerlei manieren. Uiteindelijk werkt bewegend beeld het beste. Met een bedrijfsvideo combineer je feitelijke informatie met een look & feel die past bij de organisatie en het gewenste imago. Beeld Werkt maakt een bedrijfsfilm geheel in lijn met de huisstijl van jouw organisatie.

Voorlichtingsfilm

Hoe draag je kennis over? Informatie absorberen uit een boek of van een schoolbord is voor veel mensen een opgave. Een voorlichtingsfilm, bewegend beeld, helpt. Het versterkt de boodschap, zorgt dat de materie begrijpelijker wordt én creëert meer bewustwording. Een uitlegvideo of instructievideo als kennisoverdrager!

Promotievideo

Beeld beweegt. Het helpt je om iets voor elkaar te krijgen. Met een promotiefilm voor de organisatie – of het nieuwste product – breng je potentiële klanten, bezoekers of relaties in beweging en stuur je ze de juiste richting op. Jouw richting!

Faciliteiten

Camera-apparatuur

Onze cameramensen gebruiken verschillende high end camera’s, zoals de Sony PDW680 of de FS7. Voor elke productie kiezen we de apparatuur die het beste bij het karakter van het verhaal past!

Montage

Goede montage versterkt de boodschap die het ruwe beeldmateriaal vertelt. Onze editors gaan met AVID Media Composer aan de slag voor het beste resultaat.

Live streaming

Een evenement, congres of bijeenkomst live streamen naar welke locatie dan ook ter wereld? Beeld Werkt beschikt over de juiste mogelijkheden passend bij uw situatie.

Registratie

Met behulp van STREAMSTAR beschikken we op elke locatie over een mobiele studio, waar we voor een registratie met meerdere camera’s direct kunnen schakelen en monteren!

Drone

Fotografie, maar óók video vanaf grote hoogte is mogelijk met onze drones. Onze piloten zijn ROC Light gecertificeerd en gespecialiseerd in zowel fotografie als video.

Animatie

Of het nu gaat om een passende lay-out bij video of een complete animatie om een complexe boodschap uit te leggen: Beeld Werkt is thuis in animatie en kan zo élk verhaal in beeld brengen.

Regie

Beeld Werkt beschikt over ervaren regisseurs, die niet alleen de cameravoering begrijpen, maar ook je idee voor een video kunnen vertalen naar een verhaallijn die werkt.

Filmstudio

Onze ruime studio in Tilburg is volledig uitgerust om video op te nemen, met behulp van diverse achterwanden, decorstukken, lichtinstellingen of andere mogelijkheden.

Mediatraining

Hoe ga je om met lastige vragen van de pers? Hoe kom je over ‘op camera’? Tijdens onze mediatrainingen, in samenwerking met Margriet Brandsma, leer je alle kneepjes. Bij ons in de studio of in house, op locatie!

Waarom werkt beeld?

  • BeeldWerkt, werkt zoals wij graag werken. Korte lijntjes, informele benadering, flexibel  en vakmanschap. Als wij met een idee komen dan is vaak een half woord al genoeg om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

    Martijn Geervliet Gemeente Breda
  • Bij de bouw van ons nieuwe ziekenhuis komt veel kijken. Er wordt een heel nieuw gebouw neergezet waar collega’s nieuwsgierig naar zijn. Beeld Werkt helpt ons om de collega’s mee te nemen in de vorderingen van de bouw zonder dat collega’s fysiek de bouw op hoeven. Dit doen ze niet alleen door met video en foto’s maar ook door met ons mee te denken vanaf het eerste moment tot en met het eindresultaat.

    Joyce van veen Amphia
  • Onze ervaringen met Beeld Werkt zijn uitermate positief! De vakkennis op het gebied van video en fotografie hebben wij meerdere malen ingezet ten behoeve van acties of evenementen. Dit alles tot volle tevredenheid over de kwaliteit van het geleverde resultaat!

    Pascalle van der Horst Renova Group

Werkt beeld ook voor u?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?