Over ons

Beeld Werkt

Beeld voor al uw uitingen

Aangenaam. Wij zijn Beeld Werkt. Een club enthousiastelingen die graag het beste haalt uit fotografie en videoproducties. Nuchter en zonder flauwekul, maar wel met passie en liefde voor het vak. Om jouw verhaal op de beste manier te vertellen!

Lees hier wat we nog meer voor je kunnen betekenen óf neem direct contact met ons op!

Waarom werkt beeld?

  • BeeldWerkt, werkt zoals wij graag werken. Korte lijntjes, informele benadering, flexibel  en vakmanschap. Als wij met een idee komen dan is vaak een half woord al genoeg om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

    Martijn Geervliet Gemeente Breda
  • Bij de bouw van ons nieuwe ziekenhuis komt veel kijken. Er wordt een heel nieuw gebouw neergezet waar collega’s nieuwsgierig naar zijn. Beeld Werkt helpt ons om de collega’s mee te nemen in de vorderingen van de bouw zonder dat collega’s fysiek de bouw op hoeven. Dit doen ze niet alleen door met video en foto’s maar ook door met ons mee te denken vanaf het eerste moment tot en met het eindresultaat.

    Joyce van veen Amphia
  • Onze ervaringen met Beeld Werkt zijn uitermate positief! De vakkennis op het gebied van video en fotografie hebben wij meerdere malen ingezet ten behoeve van acties of evenementen. Dit alles tot volle tevredenheid over de kwaliteit van het geleverde resultaat!

    Pascalle van der Horst Renova Group

Werkt beeld ook voor u?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?