Fotografie

Fotografie brengt de boodschap in beeld

Beeld voor al uw uitingen

Fotografie geeft het verhaal een extra dimensie. Of het nu gaat om een website of een magazine, een persbericht of advertentiecampagne. De fotografen van Beeld Werkt staan voor je klaar om de boodschap te vertalen naar een beeld… dat werkt!

Bedrijfsreportage

Wat is de visie van jouw bedrijf? Sommige dingen laten zich prima in woorden omschrijven, maar het echte karakter van een organisatie en haar medewerkers komt met beeld pas écht tot zijn recht. Voor websites of social media, voor brochures, jaarverslagen of presentaties: overal Werkt Beeld. Fris en levendig, sprekend en vertellend: onze fotografen laten in een bedrijfsreportage zien wie jij bent en waar je voor staat!

Congressen en events

Congressen, (bedrijfs)evenementen of symposia vragen om een veelzijdige fotograaf: een degelijke, journalistieke blik, nodig om de juiste momenten vast te leggen. Maar aandacht voor sfeer en de boodschap van de organisatie is minstens zo belangrijk. Met event- of congresfotografie vertelt Beeld Werkt het verhaal van de dag. Als herinnering voor de aanwezigen of als impressie voor de rest van de wereld.

Portretfotografie

Portretfotografie laat zien wie jij bent. Dat gaat verder dan je uiterlijke kenmerken. Een goed portret vertelt een verhaal. Jouw verhaal. Of het nu om een foto voor LinkedIn gaat, of om een portret bij een interview of in een reclamecampagne. In de studio of op locatie, Beeld Werkt zorgt voor een sprekend portret. Een beeld dat past bij de gewenste uitstraling, in lijn met de huisstijl.

Faciliteiten

Camera

Natuurlijk maakt de fotograaf de foto, maar onze hoogwaardige (NIKON-)apparatuur garandeert de best mogelijke digitale beeldkwaliteit – voor alle doeleinden.

Drone

Vogelperspectief of luchtfoto’s zijn geen probleem, onze gecertificeerde dronepiloten maken vliegend verrassende beelden van jouw locatie.

Studio

Onze fotostudio is uitgerust om een breed scala aan opnames te maken. Verschillende achtergronden of lichtopstellingen óf zelfs natuurlijk licht: alles kan.

Op locatie

Op elke gewenste locatie kunnen onze fotografen een studiosetting creëren, dankzij onze mobiele flitsapparatuur en achtergrondsystemen.

Waarom werkt beeld?

  • BeeldWerkt, werkt zoals wij graag werken. Korte lijntjes, informele benadering, flexibel  en vakmanschap. Als wij met een idee komen dan is vaak een half woord al genoeg om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

    Martijn Geervliet Gemeente Breda
  • Bij de bouw van ons nieuwe ziekenhuis komt veel kijken. Er wordt een heel nieuw gebouw neergezet waar collega’s nieuwsgierig naar zijn. Beeld Werkt helpt ons om de collega’s mee te nemen in de vorderingen van de bouw zonder dat collega’s fysiek de bouw op hoeven. Dit doen ze niet alleen door met video en foto’s maar ook door met ons mee te denken vanaf het eerste moment tot en met het eindresultaat.

    Joyce van veen Amphia
  • Onze ervaringen met Beeld Werkt zijn uitermate positief! De vakkennis op het gebied van video en fotografie hebben wij meerdere malen ingezet ten behoeve van acties of evenementen. Dit alles tot volle tevredenheid over de kwaliteit van het geleverde resultaat!

    Pascalle van der Horst Renova Group

Werkt beeld ook voor u?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?